Tiina Carlstedt Psykoterapi och Konsultation AB erbjuder tjänster till privatpersoner och företag.

Företaget består av mig, Tiina Carlstedt, och startades 2005 som EF. 2015 ombildades företaget till AB.

Jag är legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning och har mångårig erfarenhet av psykoterapi, konsultativa samtal, handledning och chefscoachning. Jag har utbildning i ACT (Acceptanse and Commitment Therapy), CFT (Compassion Fokused Therapy), bedriver parterapi med metoder som KBT, ACT, Schema, IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy), samt är väl förtrogen med schematerapi och mindfulnessbaserade behandlingar. Länge arbetade jag nära minnesforskningen vid Karolinska Institutet (KI/ARC) och är specialiserad mig på att arbeta med människor med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) och diagnoser (ADHD/ADD/ASD) med KBT baserade behandlingar som DBT (dialektisk beteendeterapi) samt Safréns och Hesslingers manual baserade behandlingar. 

För privatpersoner erbjuds vetenskapligt grundad psykoterapi med KBT, ACT, DBT, CFT metoder (individualterapi, parterapi), konsultationer och handledning. Behandlingsområden kan exempelvis vara oro/ångest, social fobi, GAD, nedstämdhet/depression, stressrelaterade problem. Psykoterapi kan också handla om personlighetsrelaterad problematik och NPF neuropsykiatriska besvär/diagnoser (ADHD/ADD). Jag har lång erfarenhet som parterapeut och arbetar med personer med olika relationssvårigheter. Psykoterapin skräddarsys alltid utifrån varje persons behov med hjälp av ändamålsenliga behandlingsmetoder.

För företag och organisationer tillhandahålls olika föreläsningar och till personer i ledande yrken erbjuds handledning och chefscoachning. Konsultativa samtal kan handla om att ge stöd och rådgivning, konflikthantering, livs- och karriärplanering/utveckling.

Mottagningar är centralt belägna i Stockholm, på Östermalm och på Södermalm. Besöksadress: Artillerigatan 28 på Östermalm samt Åsögatan 155 på Södermalm  Hem | Åsö Psykoterapi (asopsykoterapi.se)  se även via vården åsöpsykoterapi.se

Maila för tidsbokning och frågor via fliken Kontakta mig.

Senaste omdömen: 16 juni 2023 HK K. Jag kan varmt rekommendera Tiina som terapeut. Jag har fått en ny, balanserad riktning i livet och fått lugnt och tryggt bearbeta de sakerna som har skavt i mitt liv. Jag har mig välkommen och sedd direkt från start och Tiinas Vetenskaplig och mycket professionellt bemötande var varit oerhört värdefullt längst hela processen. Dessutom har det varit väldigt anpassningsbart att hitta tider som passar mitt schema. Tusen tack för all hjälp jag fått och jag ser framemot att kunna använda alla nya verktyg jag har fått med mig i livet!

28 jan, 2023 Julia W. Tiina är proffsig, varm och klok som få, utan hennes hjälp skulle jag inte vara där jag är idag. Jag önskar att alla skulle ha en terapeut som Tiina i sina liv. Hon har hjälpt mig att lära känna mig själv, mina sårbarheter och gå vidare som en starkare person, särskilt när livet gungar eller när jag upprepar dysfunktionella mönster/beteenden. Jag kan inte nog rekommendera henne till andra.

29 dec, 2022 Sarah S. Tiina Carlstedt har förändrat mitt liv och det på mindre än ett års tid. När jag kom till Tiina levde jag mitt liv i oroande tankar om framtiden och med en dålig självbild i grunden. Jag hade försökt allt med en hel del terapi sen tidigare utan vidare resultat och därmed gett upp hoppet om att kunna må bra. Med Tiina blev det direkt väldigt tydligt och med konkreta verktyg fick hon mig att för första gången börja göra en förändring. Små förändringar blev snabbt stora som har visat sig klara att ta mig igenom både toppar och dalar. Jag är evigt tacksam till Tiina som gett mig mitt liv tillbaka!