Vården.se är Sveriges största samlingsplats för legitimerad vård och hälsa. Se nedan några omdömen därifrån eller gå direkt till sidan och läs.

100%
Information

Linnea K.

14 jan, 2024

Min terapi med Tiina var en vändpunkt. Tidigare terapier med uppgifter och mediciner hjälpte inte, men Tiina såg mig och mina unika behov. Hon hjälpte mig att hantera och acceptera mig själv, anpassat efter mina förutsättningar. Tack vare henne har jag uppnått ett mer balanserat liv. Tiinas individuella tillvägagångssätt har varit avgörande för min framgång. Jag rekommenderar henne starkt och hennes arbete har varit ovärderligt för mitt liv.  

100%
Information

SK. K

18 nov, 2023

Tiina har genom enorm kompetens, värme, klokhet och medkännande gett mig verktygen och självförtroendet att skapa ett fantastiskt liv. Hon vet vad hon gör och brinner för sitt yrke. Skillnaden före och efter min tid hos Tiina är som dag och natt, och jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte vore Tiina. Hon är den bästa investering jag gjort i mitt liv för att få en underbar livskvalité, och hon är dessutom en fantastisk terapeut, person och förebild. Kan inte nog tacka för och förklara den hjälp och inverkan hon haft på mitt liv. Tack, Tiina.

100%
Information
DN N.

4 jul, 2023

Har gått hos Tiina i två år. Under den tiden har jag upplevt Tiina som oerhört kompetent, varm och omtänksam. Jag har utrustats med verktyg och kunskaper som jag tar med mig genom resten av mitt liv. Jag skulle varmt rekommendera Tiina!

100%
Information
HK K.

16 juni 2023 

Jag kan varmt rekomendera Tiina som terapeut. Jag har fått en ny, balanserad riktning i livet och fått lungt och tryggt bearbeta de sakerna som har skavt i mitt liv. Jag har känt mig välkommen och sedd direkt från start och Tiinas vetenskaplig och mycket professionellt bemötande var varit oerhört värdefullt längst hela processen. Dessutom har det varit väldigt anpassningsbart att hitta tider som passar mitt schema. Tusen tack för all hjälp jag har fått och jag ser framemot att kunna använda alla nya verktyg jag har fått med mig i livet!

100%
Information
Julia W.

28 jan, 2023

Tiina är proffsig, varm och klok som få, utan hennes hjälp skulle jag inte vara där jag är idag. Jag önskar att alla skulle ha en terapeut som Tiina i sina liv. Hon har hjälpt mig att lära känna mig själv, mina sårbarheter och gå vidare som en starkare person, särskilt när livet gungar eller när jag upprepar dysfunktionella mönster/beteenden. Jag kan inte nog rekommendera henne till andra.

100%
Information
Sarah S.

29 dec, 2022 

Tiina Carlstedt har förändrat mitt liv och det på mindre än ett års tid. När jag kom till Tiina levde jag mitt liv i oroande tankar om framtiden och med en dålig självbild i grunden. Jag hade försökt allt med en hel del terapi sen tidigare utan vidare resultat och därmed gett upp hoppet om att kunna må bra. Med Tiina blev det direkt väldigt tydligt och med konkreta verktyg fick hon mig att för första gången börja göra en förändring. Små förändringar blev snabbt stora som har visat sig klara att ta mig igenom både toppar och dalar. Jag är evigt tacksam till Tiina som gett mig mitt liv tillbaka!

100%
Information
Kristina G.

24 dec, 2022 

Jag är så tacksam för den hjälp jag har fått genom mina samtal hos Tiina Carlstedt. När jag började terapin kände jag mig vilsen och som att jag inte hade kontroll över någonting i livet. Genom våra samtal har jag lärt mig hur jag fungerar och hur jag ska tänka i olika situationer. Tack vare detta har jag idag olika verktyg att tillgå när jag står inför svårigheter. Jag känner mig tryggare och lugnare i mig själv och kan vara i nuet mycket mer än tidigare. Tack vare samtalen är jag en lyckligare och mer tacksam person. Rekommenderar verkligen Tiina!!

100%
Information
Anne E.

29 aug, 2022

Efter en period av långvarig stress och utmattningsymptom som jag försökte lösa själv sökte jag slutligen hjälp när en familjemedlem fick en svår ätstörning. Jag kunde inte andas eller tänka. Jag gick hos Tiina i 1,5 år och lärde mig så mycket om mig själv. Varje samtal och hemuppgift gav mig insikter och förståelse för hur jag fungerar. Med stor kompetens och värme har hon pedagogiskt lärt mig om mitt eget system och om hur hjärnan och kroppen fungerar. Ovärderlig kunskap som jag önskar att alla fick lära sig.

100%
Information
Stina L.

1 mar, 2022 

Jag gick till Tiina regelbundet i ungefär ett halvår & det är den bästa investeringen jag någonsin gjort. Hon har gett mig verktyg & kunskap om mig själv & hur mitt system fungerar som har gjort att jag idag 1,5 år senare känner mig betydligt mer rustad & stark inför livets utmaningar. Tiina är kunnig, klok, varm & inkännande & vägleder samtidigt som en själv kommer med insikterna & gör själva jobbet. Jag fortsätter att gå till Tiina då & då när livet utmanar lite extra & får då bekräftat allt jag lärt mig & att jag är väl rustad.

100%
Information
Sofia A.

9 maj, 2021

Att gå till Tiina Carlstedt är ett av de bästa besluten i mitt liv. Hon är extremt kunnig och jag har fått helt nya insikter om mig själv och hur jag fungerar. Hon har gett mig verktyg som hjälpt till att förbättra min livskvalitet. Hon är tydlig och går rakt på samtidigt som hon är varm, personlig och charmig.

100%
Information
Tanja J.

13 nov, 2020

Jag har gått hos Tiina Carlstedt och det har helt förändrat hur jag hanterar vardagen. Helt fantastisk människa som går rakt på sak och fått mig att förstå mitt eget system med hjälp av att förklara vad som faktiskt händer i hjärnan. Jag fick dessutom hemuppgifter som varit otroligt givande. Dessa har gjort att jag nu på egen hand mycket bättre kan ta mig vidare ur tankar och känslor som jag tidigare fastnat i och ältat under en lång tid.

100%
Information
Anton S.

30 dec, 2019

Tiina Carlstedt är helt otrolig, precis som andra redan skrivit så är hon en riktig livräddare. Både jag och min fru gick till henne och vi båda är oerhört nöjda och tacksamma för all den hjälp och de stöd som vi fått från henne både individuellt och som par. Hon gav oss alla de verktyg som vi behövde för att ta oss ur våra gamla dysfunktionella beteenden och för det är vi henne evigt tacksam. Tiina är hård men rättvis, hon är ärligt, varm, kärleksfull och otroligt ambitiös och duktig på sitt jobb. Kan varmt rekommendera!

100%
Information
Emilia M.

20 nov, 2019

Jag har gått i terapi hos Tiina och kan säga att hon räddade mitt liv, jag hade helt tappat bort mig själv och var osäker på vem jag var i alla situationer och relationer jag vqr i! Tiina hjälpte mig att sortera alla tankar, ta ett steg tillbaka och reflektera på ett sundare sätt, hon hjälpte mig att inte vara rädd, att ta beslut som skulle vara bra för mig på lång sikt. Jag kan verkligen rekommendera Tiina, tveka inte utan skaffa hjälp idag, man ångrar aldrig att man satsat på sin egen hälsa och välmående!

100%
Information
J&F J.

4 nov, 2019 

Vi gick i parterapi hos Tiina Carlstedt och vi kan utan att överdriva säga att hon räddade vårt äktenskap och vi är så otroligt glada att vi hittade till henne. Det vi tack vare Tiina har lärt oss om oss själva och varandra kommer hjälpa oss både individuellt och i vår relation så länge vi lever. Mycket kunnig och väldigt lätt att öppna upp sig för. Rekommenderas starkt!

100%
Information
Hedda G.

12 nov, 2018 

Hej Tiina, jag vill tacka dig för den insats du har gjort i mitt liv! Du är en mycket smart och cool kvinna, all heder till dig! Både jag och min mamma beundrar dig mycket. Du är saklig, objektiv och klok när de egenskaperna behövs, och du är varm och snäll och har ett jävla anamma när de egenskaperna behövs. Fantastiskt! Du är en terapeut som passat mig väldigt bra och du har varit bra för både mig och min familj.

100%
Information
N..s

01 mar, 2019 

Det är svårt att beskriva i ord hur mycket Tiina Carlstedt hjälpt mig och min man i vår terapi. Hon har stor kunskap kring ADHD. Min man som hade svårt med impulskontroll, planering och att komma i tid använder nu verktyg som Tiina gett honom, som underlättar för honom i vardagen. Han använder nu kalender och kommer alltid i tid! Tack vare sin humor, charm, kunskap och skarpa intellekt har Tiina fått oss båda att bli mer funktionella, självständiga individer som förstår både oss själva och varandra bättre. Tusen tack för din hjälp och inspiration Tiina!

100%
Information
Sara

5 feb, 2018v

Tiina Carlstedt är fantastisk - jag är så otroligt tacksam över att ha gått i terapi hos henne. Led i många år av ångest och oro, så pass mycket att jag aldrig trodde jag skulle bli frisk. Med Tiinas hjälp har jag hittat tillbaka till livet, glädjen och åter fått kontroll över mitt liv! Tack Tiina! Rekommenderar varmt till alla söker efter en bra och kunnig psykolog!

100%
Information
AN

07 nov, 2016

När jag först kom till Tiina var jag mycket stressad, frustrerad och vilsen. Tiina hjälpte mig att sakta ner tempot, bli medveten om vad jag ser viktigt i mitt liv och sätta upp tydliga mål. Träffarna var uppbyggda kring ACT-metoden, vilket gav mig tydliga verktyg att hjälpa mig i vardagen. Jag fick dessutom konkreta hemuppgifter till varje träff. Tiina är mycket kunnig inom denna terapiform och gav mig tydliga underlag för varje delprocess. Terapiträffarna med Tiina har verkligen hjälpt mig att gå mot att leva ett friare, mer harmoniskt liv och att göra medvetna val som är bra för mig. Jag kan varmt rekommendera Tiina!

60%
Information
David

12 aug, 2015

De samtal och arbete som jag hade ihop med Tiina Carlstedt ser jag som en väldigt viktig vändpunkt i mitt liv. Vi jobbade tillsammans med ACT-Metoden. Hon hjälpte mig att se det stora och vackra i att det är jag som mångt och mycket väljer hur jag vill leva mitt liv. Jag fick ordentliga och konkreta verktyg samt hemuppgifter. Det är ett jobb som fortfarande pågår. Men utan Tiina så hade jag aldrig fått syn på mig själv som jag gjorde. Jag rekomenderar Tiina varmt!

100%
Information
Annette

6 jul, 2015

Jag behövde hjälp med att hitta tillbaka till mig själv efter skilsmässan. Jag ville inte bli bitter men hade svårt att släppa taget om det gamla. Jag har tidigare prövat Gestalt men kände inte att det tog mig vidare den här gången och fick nys om ACT och Åsö Psykoterapi. Vilken lycka! Tiina fick mig att acceptera och bli medveten om mina beteenden och vilka rädslor som triggade dem. Jag fick fundera på hur jag vill ha mitt liv och vad jag behöver göra för att nå dit. I dag känner jag mig värdefull och gör medvetna val för att skapa det liv jag vill leva.

100%
Information
Felix

15 jul, 2014

När jag kom till Tiina Carlstedt var jag en vilsen och deprimerad 24 åring som cirka ett år tidigare hade fått diagnosen ADHD. Men tack vara Tiinas mycket goda kunskap om ADHD gav hon mig en strukturerad och professionell KBT som fått mig att bli funktionell och livsglad igen! Jag hoppas att ni som känner igen er försöker ta kontakt med Tiina för hennes KBT har varit det bästa som hänt mig!

100%
Information
Marie

03 jul, 2014

Vi tog kontakt med Tina då vi prövat andra former av parsamtal i och inte varit nöjda. Tina tog snabbt tag i problematiken och hjälpte oss att fokusera på tydliga mål och hur vi skulle nå dit. På kort tid har vi förbättrat vår kommunikation, tagit ansvar för våra egna svårigheter och kommit mycket närmare varandra. Vi lämnar Tina med nya verktyg, ett stort leende och vi är förälskade igen! Tack!

100%
Information
Ana
03 jun, 2014 När jag kom till Tiina så hade jag inte kunnat jobba alls på 2 år p g a utbrändhet och stressymtom. Mitt liv var totalt på ända och ingenting fungerade. Med hjälp av konkreta hjälpmedelsverktyg i KBT:n, så kan jag idag hantera både jobb, stress och planera mitt liv. Utan Tiinas hjälp vet jag inte var jag hade varit idag! Önskar så att alla hade kunnat fått samma hjälp! TUSEN TACK!!
100%
Information
K..n

28 jan, 2014

Tiina gav mig ord och inga visor. Jag är en viljestark person men här satt hon stopp för mig. Hon plockade fram det som jag haft problem med att inse i åratal om min personlighet. Har varit hos andra förut och rekomenderar Tiina. Är du villig att höra sanningen och acceptera den för ett bättre mående så går du till Tiina. Hon är en färgstark karaktär som inte tar i med silkeshandskar ifall du själv tål det. Kanon!

Kontakta mig
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.